Armani CE

Kennel-Digebjerggaard - Opdræt af hvide Schæferhunde

v/ Winnie Vestergaard, 5854 Gislev, Tlf.: 22 46 81 58, e-mail: w@kennel-digebjerggaard.dk

BeDaBlanco's Amazing Armani

Ejet af:

Navn: BeDaBlanco's Amaing Armani

Født: 23-05-2009

Race: Hvid schæfer Pæls: lang

Farve: Hvid

Køn: Han

Far til kuld C+E


Efter Egeborgs White Buffy og Kappelgaards Tyson – begge højt præmierede, racetypiske hvide schæfere. Han var ene han i et kuld på 6 hvalpe og er efterfølgende blevet storebror til to kuld af samme kombination. Begge hans forældre er nu registreret i DKK (Dansk Kennel Klub).

Læs mere om hans opdrætter på www.bedablanco.dk

(Armani) BeDaBlanco’s Amazing Armani er en racetypisk hvid schæfer. Hanhund med et dejligt sind, godt flokinstinkt og gode gener. Han måler de maksimale 66 cm i skulderhøjde og har med sine ca. 38 kg en god muskulatur og kropsbygning!

Han er utrolig samarbejdsvillig og ønsker kun at tilfredsstille menneskene omkring sig. Han er let at arbejde med og er ofte svær at stresse. Han er en hund med ben i næsen og er alligevel ikke andet end et stort legebarn.


Den 7. november 2010 blev han avlsgodkendt i DDH (Den Danske Hundeforening) med AA i hofter og 00 i albuer!


I udstillingsverden er Armani registreret i DDH med følgende Champion titler:

  • Baby Champion
  • Hvalpe Champion
  • Unghunde Champion
  • Dansk Champion
  • Bronze Champion
  • Sølv Champion
  • Guld Champion
  • International Champion
  • Skandinavisk Champion


Han er gentagne gange blevet BIR (Bedst I Race) og er også blevet placeret i den store Best In Show runde, hvor dagens bedste hunde er blevet kåret.


Armani og Blacktowns Dims har været kærester siden marts 2012 og de kan i særdeleshed kende hinanden. De elsker at lege sammen når de ses, og de ved begge hvornår der står alvor på programmet! Armani går nu rundt i Vejle og venter spændt på, hvornår Dims er klar til at blive parret.


Med venlig hilsen Kennel Digebjerggaard

Nyheder


Den 30-09-2019

"I" kuldet runder snart de 6 måneder og alle hvalpe har gode dejlige hjem, hvor de stortrives. Her på Kennel-Digebjerggaard beholdte vi selv tæven Ice Flake og hun lever fuldt op til vores store forventninger.


Den 09-04-2019
kl. 14.14 blev Digebjerggaard´s Enia og Digebjerggaard´s Gangsters første hvalp født. Det blev til 9 dejlige hvide hvalpe i alt, 4 tæver og 5 hanner i "I" kuldet. Der vil komme både langhåret og korthåret hvalpe i dette kuld.Se også tidligere nyheder HER