Dims CEF

Kennel-Digebjerggaard - Opdræt af hvide Schæferhunde

v/ Winnie Vestergaard, 5854 Gislev, Tlf.: 22 46 81 58, e-mail: w@kennel-digebjerggaard.dk

Blacktowns Dims

Navn: Blacktowns Dims

Født: 01-03-2010

Race: Hvid schæfer

Pæls: Lang

Farve: Hvid

Køn: Tæve

Højde: 62 cm

Vægt: 36 kg

HD: Hofter a-a - Albuer 0-0

Testet for DM: DM N/N (g/G)=Fri

Testet for MDR1: MDR1 N/N (+/+)=Fri

Mor til kuld C, E og F


Udstillingstitler:

  • Unghunde Champion
  • Dansk Champion
  • International Champion
  • Skandinavisk Champion
  • Elite Champion

Blacktowns Dims er avlet af kennel Blacktown.


Blacktowns Dims er en rigtig fin lille pige. Hun er sød, kærlig, rolig, glad, og meget hengiven.

Blacktowns Dims er vores anden avlstæve, og mor til vores C- E- og F-kuld.


Hun er rigtigt godt pigmenteret, har en fin pels, og er yderst smuk og velskabt. Hun måler ca. 62 cm i højden og vejer ca. 36 kg.

 

Hun er en lidt forsigtig tæve, og gør sjældent når der kommer nogen, men står meget gerne først i køen til at hilse. Hun er ikke bange for noget, men går til tingene med ro. Hun er utroligt kærlig, og elsker vores børn. Hun vil helst være og gå hvor vi er. Hun ved ikke noget bedre end at ligge i sofaen og hygge, eller give den gas ud over marken når vi går tur.


Dims er en tæve man på ingen måde kan stresse, og jeg har aldrig mødt en hund der hviler så godt i sig selv. Hun træner lydighed, spor, rally og små sjove øvelser. Hun deltager også på udstillinger, hvor hun gør det rigtigt godt, og dommerne er altid glade for hende i ringen. Hun har også vundet flere BIR (bedst i race) og været med i nogle BIS (bedst i sjov). Hun er også blevet udtaget til åres bedste DDH Unghund og blev nr. 4 og årets DDH hund hvor hun blev nr. 2 i 2013.


Da Dims har fået 3 kuld hvalpe, og er blevet over de 6 år, bliver hun fra den 01-09-2016 taget ud af avl. Så der kommer ikke flere prinser eller prinsesser efter denne skønde pige, men jeg har hende forhåbnligt i mange mange år endnu.


Hvis I vil høre eller vide mere om denne dejlige pige, så ring eller skriv. Så får vi en god snak.


Med venlig hilsen Kennel Digebjerggaard

Nyheder


Den 30-09-2019

"I" kuldet runder snart de 6 måneder og alle hvalpe har gode dejlige hjem, hvor de stortrives. Her på Kennel-Digebjerggaard beholdte vi selv tæven Ice Flake og hun lever fuldt op til vores store forventninger.


Den 09-04-2019
kl. 14.14 blev Digebjerggaard´s Enia og Digebjerggaard´s Gangsters første hvalp født. Det blev til 9 dejlige hvide hvalpe i alt, 4 tæver og 5 hanner i "I" kuldet. Der vil komme både langhåret og korthåret hvalpe i dette kuld.Se også tidligere nyheder HER