Nyheder

Kennel-Digebjerggaard - Opdræt af hvide Schæferhunde

v/ Winnie Vestergaard, 5854 Gislev, Tlf.: 22 46 81 58, e-mail: w@kennel-digebjerggaard.dk

Det sker på Kennel-Digebjerggaard

Den 30-09-2019

"I" kuldet runder snart de 6 måneder og alle hvalpe har gode dejlige hjem, hvor de stortrives.

Her på Kennel-Digebjerggaard beholdte vi selv tæven Ice Flake og hun lever fuldt op til vores store forventninger.


Vi glæder os til at følge det dejlige "I" kuld fremover


Den 09-04-2019

kl. 14.14 blev Digebjerggaard´s Enia og Digebjerggaard´s Gangsters første hvalp født. Det blev til 9 dejlige hvide hvalpe i alt, 4 tæver og 5 hanner i "I" kuldet.

Der vil komme både langhåret og korthåret hvalpe i dette kuld.


Både Enia og Gangster har status:

HD aa. AD 00. DM fri.

Enia mdr1 bære, Gangster mdr1 fri.

Alle hvalpe vil blive testet for pelslængte og mdr1.

Hvalpene er utroligt godt pigmenteret i dette kuld. Og jeg har store forventinger til de små.


Den 25-02-2018

Digebjerggaard's Candy og Egeborgs White Aslan Hunter venter hvalpe. Hvalpene vil blive født ca. uge 12 og være klar til at rejse til deres nye familier uge 20-21.

Digebjerggaard;s Candy er korthåret. Hendes mor er Blacktowns Dims, som bor her. Candy er en glad, frisk, bestemt og kærlig dame, der ikke er til at skyde igennem. Hun er en tæve med ben i næsen, og en fantatisk familiehund.

Egeborgs White Aslan er en langhåret smuk dreng. Han er en glad og kærlig familie hund, som også træner lydighed.

Der vil komme både kort- og langhårede hvalpe i kuldet.

Man kan læse meget mere om os og vores opdræt her på siden, og er der noget man vil vide, er man altid mere end velkommen til at kontakte mig.

Man kan blive skrevet op til en hvalp, men betaler ikke depositum før hvalpene er 3 uger, og vi har mødt hinanden.

Hvalpene bliver født og vokser op i stuen, og er en del af familien. I al den tid de er her, vil de få masser af oplevelser i takt med de er klar til det. Vi udsætter ikke hvalpene for mere end det de kan rumme.

Der bliver åbnet op for hvalpebesøg fra hvalpene er 3 uger. Man er naturligvis altid velkommen til og ringe og høre hvordan det går med de små, eller følge med på Facebook i gruppen: "Digebjerggaard's hvide schæfere".


Den 25-02-2018

Ja så blev det tid til at få opdateret den kære hjemmeside lidt. Jeg må indrømme at jeg er bedre til at bruge tiden på hunde og børn, end på at få skrevet opdateringer til hjemmesiden.

Der er sket rigtigt meget her på Digebjerggaard det sidste år, og jeg vil prøve at skrive lidt om det her, selvom det bliver langt... :)

I starten af 2017 var jeg så heldig og få muligheden for at købe Digebjerggaard's Candy tilbage, vi har brugt knapt et år på at se hvad hun var for en pige, og se om vi syntes hun skulle indgå i avl. Candy er en super fin pige, så hun blev paret i Januar 2018, og vi glæder os til hendes hvalpe, og se hvad det bliver for nogen banditter.

Digebjerggaard's Fønix var også en tæve vi havde håbet skulle indgå i avl med tiden. Hun fik dog desvære nogen øre- og pælsproblemer, som gør at jeg ikke vil lade hende indgå i avl. Fønix har det fint igen, og er i gang med træning til førerhund.

Digebjerggaard's Data var min skønde, dejlige, dygtige og smukke avlshan, Data er blevet far til 3 kuld hvalpe. Desvære er der 2 af hans hvalpe der har mistanke om alergi, og da vi ikke ved om alergien kommer fra generne, foder, milijø eller noget helt fjere, har jeg valgt, at Data ikke længer skal indgå i avl. Så i januar 2018 fik Data fjernet kuglerne, og er nu min meget meget dygtige hyrtehund, og så drømmer jeg lidt om, at han også skal være min førerhund.

I foråret 2017 købte jeg en hvalp jeg håbede skulle være Digebjerggaard's kommende avlshan. Desvære faldt begge hans sten ikke ned i pungen, så han kom til et nyt hjem hvor han kan få brugt sit utrolige drive, som han er udstyret med. Det var en rigtig god beslutning, og jeg har stadig mulighed for at følge ham lidt i hans liv.

Frost Flakes Nora viste sig jo at avle ulveklør. Dette var jeg slet ikke forberedt på, og ikke indstillet på at avle mere af, hvis jeg kan undgå det. Derfor tog jeg beslutningen, at Nora heller ikke længer skulle indgå i avl, og trænede hende derfor op til førerhund. I december 2017 kom hun ud til sin kommende bruger som førerhund, og det går rigtigt rigtigt godt.

Man må sige at der er sket meget her hos Digebjerggaard, og ud over udstillinger, hyrtning, og den alm. pasning af de dejlige hunde, har jeg også trænet og udplaceret 5 førerhunde i 2017. Så der har været nok og se til :)

Vi håber 2018 bliver et noget bedre år for os og vores opdræt, da jeg syntes 2017 har været noget hård at komme igennem.

Vi tror på det bedste :)


Den 09-01-2017

Aller først rigtigt godt nytår til alle. Håber både to- og firebenede kom godt ind i det nye år, og ikke har spist for meget.

Her på stedet gik jul og nytår rigtigt godt, og alle hundene tog det hele pænt og roligt.

5 ud af 7 hvalpe fra G-kuldet er flyttet hjemmefra, og der er nu kun Game som mangler sin nye familie, og Glamour som skal blive min egen førerhund. Det er blevet noget stille, men håber at Game også snart finder sin nye familie.

Husk G-kuldet at få jeres hvalpe vaccineret her når de er 12-13 uger.

G-kuldet er nogle utroligt dejlige hvalpe, og sikke et gåpåmod de har alle sammen, og så er de de mest menneskeglade hvalpe. De er altid nysgærrige på hvad der nu skal ske, og er altid klar til noget leg.

Håber alle de søde familier vil få mange gode, sjove og dejlige år sammen med deres Digebjerggaard-hvalp.


Den 29-11-2016 

Vi har desvære konstateret, at en del af hvalpene fra G-kuldet har fået ulveklør.

Ulveklør er en ekstre negl, som sidder på bagbenene. Ulveklør er et levn fra fortidens hunde, og er ikke skadlige. De er kun en skøndheds fejl i os opdrætteres øjne.

Ulveklørene resulterer i at G-kuldet er det første og sidste kuld Nora og data får. Jeg ved ikke endnu om Nora får lov til at få hvalpe med en anden hanhund engang med tiden, men jeg tror det ikke.

Ulveklør må ikke fjernes, med mindre de er til gene for hunden.

På grund af ulveklørene har jeg besluttet at prisen på G-kuldet bliver sat ned til 8.500 kr.

Jeg understreger lige med STORT, at ulveklør kun er en skønhedsfejl, og uønsket hos os som gerne vil opdrætte de perfekte hvide schæfere.

Som familiehund, træningspartner og jeres beste ven får i stadig den dejligste hund.


Den 28-11-2016 

G-kuldet bare vokser og vokser. De har bare den dejligste pæls og det mest super gode sind. De lever helt op til hvad jeg håbede de ville blive med hensyn til deres sind og væremåde.

Desvære var der en af de 4 drenge der viste sig og være syg. Vi prøvede i 3 uger at få ham til og tage på, men lige meget hvor meget han spiste, kunne han ikke tage på, og den 28-11-2016 blev dyrlægen og jeg enige om, at den lille fyr skulle have fred. Han vil blive obduceret, og så håber vi at få svar på, hvad der var med den lille fyr.

Har man spørgsmål med hensyn til den lille fyrs aflivning, er man naturligvis mere ind velkommen til at ringe.


Den 28-11-2016

Data og Enia er rigtigt kommet igang med deres hyrtning.

Data hyrtede også sidste år, og han var lynhurtig til at huske hvad arbejdsopgaverne går ud på, og han er vokset med tiden. Så nu tøver han ikke for et eneste får, og giver dem pænt besked på at komme ind på plads, hvis det er påkrævet.

Enia har været til hyrtning 3 gange nu, og man må sige, at vi har fundet Enias plads. Hun elsker at hyrte, og står ikke tilbage for noget - heller ikke selvom vædderen stanger hende. Så klør hun straks på, og får fårende samlet igen.

Man må sige at kennelmor her er meget meget stoldt.

Fønix viste dog ikke den store interesse i hyrtning endnu, så hun får lov til at vente et halvt år endnu inden vi prøver igen med hende.


Den 25-10-2016

Der er sket meget her på stedet de sidste måneder.

Alle hvalpe fra F-kuldet har fundet dejlige nye familier, som jeg jævnligt hører fra, hvilket bare er super dejligt.

Jeg har beholdt to hvalpe fra F-kuldet, nemlig Fønex (som jeg håber skal blive kommende avlstæve) og Fighter (som jeg håber bliver kommende førerhund i BFO).

Blacktowns Dims er blevet kastreret, altså fået fjernet både livmor og æggestokke. Dette har jeg valgt at gøre for at fjerne al risiko for kraft i livmoren, og da jeg ikke mener hun skal have flere hvalpe, selvom Dims er super frisk. Så nu håber jeg at Dims lever minimum 6 år mere.


Og så er G-kuldet jo blevet født, og Nora er bare en super god og dygtig mor. Hun klarede fødslen til UG, og passer hvalpene efter alle kunstens regler.


I uge 44 starter Data, Enia og lille Fønex op på hyrtning igen efter en lang sommerpause. Det glæder vi os meget til.

Og så glæder vi os endnu mere til at byde forhåbentlig nye hvalpekøbere velkommen til besøg fra uge 46 :)


22/10-2016

Den 21. oktober 2016 blev G-kuldet født. Frost Flacks Nora og Digebjerggaard´s Data fik 8 super fine langhårede hvide schæfer: 4 hanner og 4 tæver.

Der er allerede 2+2 der er reserveret.


21/08-2016

Frost Flackes Nora og Digebjerggaard´s Data har paret for første gang.

Vi håber på hvalpe ca. uge 42, og de vil være klar til at flytte her fra ca. uge 51.

Alle hvalpe bliver langhåret, og forældrene kan i læse en masse om her på siden.

Ønsker man at resevere en hvalp, kan jeg kontaktes på tlf. 22468158.

Begge forældre kan mødes her på stedet


21/08-2016

Alle hvalpene i F-kuldet har nu fundet deres nye familier.


31/07-2016

I dag bliver F kuldet 4 uger, og der er nu åbnet op for besøg fra dem der har lyst. Vi har allerede haft besøg fra to kommende familier, og der kommer to familier mere i dag, og en familie mere på onsdag :)

Det betyder så også at der pt. kun er 1 tæve og 1 han tilbage der ikke er reseveret. Hvem der skal have hvem er dog ikke afgjort endnu, da hvalpene kommer til at udvikle sig meget de næste uger, og vi vil jo gerne at hver familie og hvalp får lige den der passer :)


25/07-2016

I weekendten var Digebjerggaard´s Enia og Digebjerggaard´s Data til udstilling i Lohals.

Enia:

Lørdag: 1 pr. plus sert, og blev bedst i race.

Andenbedømmelse: 1 pr. plus sert.

Søndag: 1 pr. plus sert, og bedst i race, og blev der med super unghunde champion.


Data:

Lørdag: 1 pr. plus sert, og bedst i race.

Andenbedømmelse: 1 pr plus sert. og blev der med Dansk champion.

Søndag: 1  pr. plus sert.


En super dejlig weekendt, og hvor bliver jeg dog stoldt af de skønde hvide :)


22/07-2016

F kuldet bare vokser og vokser, man må sige de stortrives. De er nu flyttet fra sovværlset og ind i stuen, i en stor hvalpegård, med ejen udgang til træsse og luft.


06/07-2016

Den lille drenge hvalp, som vi havde døbt Flap, klarede den desvære ikke. Vi prøvede men han var for svag. RIP lille fyr!


05/07-2016

Vi har fundet navne til alle hvalpe. Skulle man nu ha reseveret en hvalp inden hvalpene er 5 uger, og har man et navn der starter med F, så kan man naturligvis selv bestemme hvilket navn der skal stå på stambogen.


Tæver: Fanta, Flør, Felisia, Fønix, Fanzi.

Hanner: Filer, Filur, Faiar,  Flap, Fighter.


04/07-2016

F-kuldet og Dims har været til første-døgns-tjek: Dims og 9 hvalpe så super fine ud, og det kunne ikke være bedre.

Nr. 10 hvalp, en dreng, har dog noget med det ene øre. Dyrlægen har ikke set noget linende før. Dyrlægen har bedt om at se hvalpen igen når han er 4-6 uger, hvor vi kan vurdere om hans minni øre får konsikvæns for hans videre liv.

Han er naturligvis blevet navngivet Flap.


03/07-2016

F-kuldet er blevet født. Der kom 6 hanner og 6 tæver. Men desvære overlevede kun 5 hanner og 5 tæver.

Men man må sige, at 10 hvalpe også er et meget fint kuld, og rigeligt for Dims at passe :) Dims tog fødslen i stiv pote, og klarede det hele til UG. Vi siger meget Velkommen til F-kuldet, som har været en drøm i 6 år. Og nu er de her sørme. Far Data har ikke fået lov til at hilse på sine små afkom endnu, og får heller ikke lov før Dims giver grøndt lys.


05/06-2016

I dag var Digebjerggaard´s data til udstilling i Nyborg, hvor han blev best i race... Min smukke dejlige dreng.
06/05-2016

Vi forventer hvalpe i uge 28.

Blacktowns Dims og Digebjerggaard´s Data har parret, og vi håber på hvalpe i ca. uge 28, og de vil være klar til deres nye hjem fra ca. uge 36.... Alle hvalpe vil blive langhåret.

Man kan læse en masse om både Dims og Data her på siden, og man er altid meget velkommen til og ringe for en snak, eller komme og besøge de to skønne hunde.

Her er chancen endelig for, at møde både far og mor til sin kommende hvalp. :)

Denne parring er der drømt om i godt 6 år, så Kennel-digebjerggaard er meget spændte på når hvalpene kommer, og på at se dem vokse op


00/04-2016

E-kuldet søger nu nye familier. Vi tilbyder pasning i ferier.

Skulle man have spørgsmål eller ønsker at reservere en hvalp, er man mere end velkommen til at kontakte mig: 22468158

Vi glæder os til at møde de nye hvalpekøbere der kommer.


15/02-2016

Jeg har fået ny webmaster, så der sker nogle opdateringer af siden i den kommende tid.

Jeg håber I har lidt tålmodighed med os.


06/05-2015

Der er sket rigtigt meget på Kennel-digebjerggaard siden sidste opdatering.

Vi har skiftet hjemmeside udbyder, så i må bære lidt over med at hjemmesiden er under opbygning.

Siden sidst har vi været på flere udstillinger, hvor det er gået rigtigt godt, alle de hvide får super gode udtalelser og de er en fornøjelse og have med i ringen.

Data og Dixie er blevet nogen store frække unghunde, som slet ikke er til og stå for.

Data gør sig super til udstilling, og så har det vist sig at han har naturtalent for hyrtefadet, så ca. en gang om ugen er  vi til hyrdning på får.

Dixie er i fuld gang med sin førerhunde uddannelse, og er super god til dette, hun har været nede hos sin kommende bruger 2 gange, og det er gået rigtigt godt.

Nora gør sig også super på udstillingerne, og har også vist sig at være en super dygtig hyrdehund, så hun træner også hyrtning på får.

Cirka er blevet en stor næsten voksen pige, og er nu uddannet og godkendt førerhund hos BFO, hun har også gjort det godt til udstillinger, og har også hyrtet lidt får, hvilket hun også er super til. Cirka er dog kun med en gang imellem til hyrtning.

Kira von dicky sagde jeg desværre farvel til den 20-04-2015. hun var min første hvide schæfer, og er meget savnet. Bedre hvide schæfer ind Kira fandtes ikke.


13/08-2011

Kira von Dicky og Blacktowns Dims har været til dobbelt- udstilling i Aarup. Det gik rigtigt fint. Kira von Dicky fik bl.a. certifikat og Blacktowns Dims vandt bl.a. unghundeklassen. Men se mere under "vores hunde".


04/08-2011

Kira von Dicky og Blacktowns Dims er meldt til udstilling d. 13/08 i Aarup.


01/07-2011

Blacktowns Dims har fået taget HD-billeder. De var heldigvis meget fine. Blacktowns Dims har HD status aa0005/12-2010

Vi har i dag været til DDH´s INT. Juleudstilling i Nr. Åby. Det gik rigtigt godt. Blacktowns Dims fik en 1 pr. og en meget fin udtalelse. Kira Von Dicky fik anden beste hund i klassen, og et cac. certifikat, og en meget fin udtalelse. I alt en rigtig fin dag for pigerne.


22/12-2010

Vi fra Kennel-digebjerggaard.dk vil gerne ønske alle en rigtig glædlig jul og et godt nytår. Håber vi ses i 2011.


13/11-2010

Kira a Dicky og Blacktowns Dims er blevet meldt til udstilling i nr. Åby den 05/12-2010


06/11-2010

Vi afholdte i dag hvalpetræf for Kira voan Dicky´s første hvalpekuld. Det var rigtigt hyggeligt og vi håber vi hvert år fremover vil kunne afholde hvalpaa.


13/09-2010

Så er der ikke flere hvalpe tilbage efter Kiraa Von Dickys

A-kuld, de er alle solgt.

Her er blevet meget stille og tomt. Mena Kira ligner en der syntes det er lidt dejligt at hun igen kan ligge på trappen i fred.

Vi ser allerede frem til vi skal have det næste kuld, og igen får nogen små isbjørne at arbejde med.Vi håber, at alle A-kuldes nye familier er glade for deres hund, og at det går godt.


12/09-2010

Albo blev hentet af sin nye familie i dag, han kommer også til at bo i Savenborg.


12/09-2010

Adell blev hentet af sin nye familie i dag, hun kommer til at bo i Åbenrå.


04/09-2010

Blacktowns Dims har været på hvalpetræf, det gik fint. Hun har både kørt trillebør, siddet på stole, og gået under plastik, og trukket vandtrug. Hun tog det hele med meget stor ro, og fandt sig bare i det. :-)

 

30/08-2010

De to hvalpe der er tilbage har været til dyrlæge og fået deres anden vacc.

De har også fået kennel vacc. Deres mor er også blevet vacc.


27/08-2010

Amy er blevet hentet af hendes nye familie i dag, hun kommer til at bo ved Odense.


27/08-2010

De 3 hvalpe vi stadig har gik deres første spor i dag, det gik rigtigt fint.


09/08-2010

Aren er blevet hentet i dag af sin nye familie, han kommer til bo i Svendborg. Han skal også træne i Svendborg DcH.


04/08-2010

Den første hvalp Abbi blev hentet i dag af sin nye familie, hun kommer til at bo i Hellerup.


02/08-2010

Alle hvalpe har været til deres andet dyrlæge tjek, de er blevet tippet, og har fået den første vacc. De er sunde og raske. De har alle fået deres stambog, og sundhedsbog.


26/07-2010

Alle hvalpene var med ude og gå deres første tur, der var noget at holde styr på, :-).


22/07-2010

Alle hvalpene har været med på træningspladsen for første gang, det var nyt og spendne, de havde også deres mor med.


10/06-2010

Hvalpene og deres mor har været til deres første dyrlæge tjek, de er alle sunde og raske.


09/06-2010

Kira von dikky og Tinkas jazz har fået 5 langhåret hvide schæfer hvalpe, 2 hanner og 3 tæver.

Nyheder


Den 30-09-2019

"I" kuldet runder snart de 6 måneder og alle hvalpe har gode dejlige hjem, hvor de stortrives. Her på Kennel-Digebjerggaard beholdte vi selv tæven Ice Flake og hun lever fuldt op til vores store forventninger.


Den 09-04-2019
kl. 14.14 blev Digebjerggaard´s Enia og Digebjerggaard´s Gangsters første hvalp født. Det blev til 9 dejlige hvide hvalpe i alt, 4 tæver og 5 hanner i "I" kuldet. Der vil komme både langhåret og korthåret hvalpe i dette kuld.Se også tidligere nyheder HER