Opdræt

Kennel-Digebjerggaard - Opdræt af hvide Schæferhunde

v/ Winnie Vestergaard, 5854 Gislev, Tlf.: 22 46 81 58, e-mail: w@kennel-digebjerggaard.dk

Opdræt af hvalpe

Hos kennel-digebjerggaard.dk er det vores mål at avle kærlige, harmoniske, glade, udadvendte, søde og smukke hvalpe, som kan blive gode familie-, trænings-, fører- og udstillingshunde.

Det er vores mål at vores hvalpe oplever så meget som muligt, inden de kommer her fra, og bliver godt klædt på til den store verden der venter dem.

Ønsket er at avle nogle hunde der lever op til racestandarten, og er så gode i sindet, at de kan bruges som både familie-, brugs-, udstillings- og førerhunde.


Når vi får hvalpe, bliver de født indenfor i vores stue. Her har de en hvalpegård på ca. 2x3 m. Fra hvalpegården er der udgang til overdækket terrasse, og derfra ud til en stor have.


Når de er store nok, kommer de med ud på små gåture, og prøver at gå i sele og snor.

De kan frit gå ud og ind som de vil, og derfor bliver de vandt til hundelem, huslige lyde, lyde fra vej og maskiner, heste og andre hunde, børn og voksne, og det at leve i en familie.

De prøver også at køre bil, være ved dyrlæge, på træningspladsen, og hvad vi nu ellers kan finde på.

Idet de kan gå ud og ind som de vil, er de meget hurtige til at blive renlige.

De får mad ved deres mor til de er 3-4 uger. Derefter bliver de fodret 3-5 gange om dagen. De får derud over små hundepiller på græsplænen, så de kan lære at bruge deres små næser.


Der bliver leget med bold og skind med hvalpene, og de får forskelligt de kan undersøge og lege med. Der bliver brugt meget tid i hvalpegården med leg, kigge tænder og ører, og bare blive mærket igennem. Både børnene og mig bruger mange timer på nussen, klap og kæl af de små.

Når hvalpene er et par uger, bliver der taget Dm og Mdr1 test på dem, for at prøve at sikre os nogle sunde hunde frem over.

 

Når hvalpene er 7 uger, bliver der taget hvalpetest på alle hvalpe.


Når man køber hvalp her hos Kennel Digebjerggaard følger der en stor hvalpepakke med.

Hvalpepakken indeholder følgende:

 • Stambog fra DDH (den danske hundeforening)
 • Sunheds bog fra dyrelægen.
 • Vacc, tip, og ormekurv.
 • Dm og Mdr1 test.
 • Reggistring i dansk hunderegister.
 • Legetøj til hvalpen
 • Tæppe til hvalpen (som lugter af mor og søskene)
 • En sæk hvalpefoder.
 • Godbider Kødben
 • Halsbånd og snor
 • Købskontrakt.
 • Og livs langt råd og vejledning.Vi håber i vil blive rigtigt glade for en hund fra Digebjerggaard.Mange venlige hilsner

Kennel Digebjerggaard

Nyheder


Den 30-09-2019

"I" kuldet runder snart de 6 måneder og alle hvalpe har gode dejlige hjem, hvor de stortrives. Her på Kennel-Digebjerggaard beholdte vi selv tæven Ice Flake og hun lever fuldt op til vores store forventninger.


Den 09-04-2019
kl. 14.14 blev Digebjerggaard´s Enia og Digebjerggaard´s Gangsters første hvalp født. Det blev til 9 dejlige hvide hvalpe i alt, 4 tæver og 5 hanner i "I" kuldet. Der vil komme både langhåret og korthåret hvalpe i dette kuld.Se også tidligere nyheder HER